Over

Tosca Abrahams - Studio Tosca - Webshop Terschelling
kunst-terschelling-texel-vlieland-ameland-kunstenaar-illustrator-illustratie-studio-tosca-abrahams

Hoi! Ik ben Tosca, een Nederlandse (nautische) illustrator. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Overijssel, maar verliefd geworden op (een) Terschelling(er). Mijn inspiratie komt dan ook voornamelijk voort uit de (Noord- en Wadden)zee en alles dat met water te maken heeft. Inclusief wijn en bier.

Mijn illustraties hebben vaak een surrealistisch randje, omdat ik vind dat als je iets wil zien zoals het in werkelijkheid is, je ook naar een foto kan kijken. Daarnaast bestaan de illustraties uit zwarte lijnen, waardoor iedereen er zijn eigen verhaal achter kan verzinnen. Naast de oceaan raak ik enorm ge├»nspireerd door wolken en de duisternis van de nacht. 

poster sailorswife-zeiler-sailors-girlfriend-Jumbo-Heerema-illustratie-poster-art-surreal-terschelling-vlieland-texel-ameland-schiermonnikoog
muurtekening terschelling wand illustratie eiland fine line Studio Tosca

Hier op Toscaabrahams.nl vind je mijn vrije werk. Ieder kwartaal komt er een nieuwe serie illustraties online. Ben je opzoek naar een geboortekaartje of muurtekening? Neem dan een kijkje op StudioTosca.nl! Specifiek op zoek naar een Terschelling illustratie? Neem dan een kijkje op WebshopTerschelling.nl

Ik hoop dat mijn illustraties een mooi plekje aan jouw muur krijgen! Wil je me een foto sturen wanneer je een trotse eigenaar bent van een van de illustraties? 

Liefs, 

Tosca